Spletna stran uporablja piškotke za vašo boljšo spletno izkušnjo. Sprejmete piškotke?

Vlaženje in hlajenje z direktnim hlapenjem

CELdek

CELdek
Hlapilno satovje CELdek® se uporablja v sistemih, od katerih zahtevamo visoko učinkovitost hlajenja. Lahko se uporablja za številne namene v hlapilnem pohlajevanju, predvsem pa je primerno za pohlajevanje farm za vzrejo živine in perutnine, in rastlinjakov, kjer se zahteva večji pretok zraka.

CELdek MI-T

CELdek MI-T
CELdek MI-T hlapilne hladilne plošče za učinkovito hlajenje, majhen padec tlaka in leta zanesljivega delovanja. Izdelano iz posebnega celuloznega papirja, ki je kemijsko tako obdelan, da ustreza zahtevam UL Environmental GREENGUARD GOLD certifikatu o emisijah za izboljšano kakovosti zraka v prostorih za osebe in živino. .

GLASdek®

GLASdek®
Munters GLASdek® je visoko zmogljiv hlapilni medij, načrtovan za največjo hladilno moč in vlaženje, majhen padec tlaka in leta zanesljive uporabe. Medij je izdelan iz anorganskih negorljivih materialov

Mali samostojni razvlaževalniki zraka

M/MG/MH/MCS

M - mali razvlaževalniki
Majhne, kompaktne naprave za sušenje zraka, namenjene uporabi v manjših arhivih, skladiščih, vlažnih okoljih, kontejnerjih, vozilih in v obrambnem sektorju s pretoki zraka od 50 m³/h do 300 m³/h.

MC 150

MC 150
Serija MC 150 je visoko zmogljiva serija naprav za razvlaževanje zraka, zanesljiva in prilagodljiva.

Samostojni razvlaževalniki zraka

MLT

MLT
Serija MLT: namensko optimizirane naprave za uporabo v skladiščnih prostorih s pretoki zraka od 350 do 3000 m³/h. Veliki pretoki pri majhni porabi energije.

ML

ML
CELdek MI-T hlapilne hladilne plošče za učinkovito hlajenje, majhen padec tlaka in leta zanesljivega delovanja. Izdelano iz posebnega celuloznega papirja, ki je kemijsko tako obdelan, da ustreza zahtevam UL Environmental GREENGUARD GOLD certifikatu o emisijah za izboljšano kakovosti zraka v prostorih za osebe in živino. .

ComDry

ComDry
Prenosni razvlaževalniki ComDry so namensko prilagojeni za nadzor vlažnosti in odpravljanje kondenziranja v vseh okoljih. Razvlaževalniki ComDry so robustno zgrajeni iz lahkih nerjavnih materialov. Večfunkcijska komandna plošča ponuja številne možnosti upravljanja za izjemno prilagodljivost in energijsko učinkovitost.

IceDry®

IceDry®
Munters IceDry® je bil specialno razvit za uporabo v hladnih skladiščih in hladilnicah. Dobitnik nagrad Food Tec in Health & safety.

Na tleh, stenah in stropu se v hladilnicah nabirata led in ivje, zato je delo v takem okolju nevarno, predvsem na neenakomerni podlagi, kjer viličarji tovor prevažajo z visoko hitrostjo.

MCD

MCD
MCD (Munters Configurable Dehumidifier – Razvlaževalniki po meri) delujejo na principu od temperature neodvisne sorbcije s HPS (High Performance SilicaGel) rotorjem. Učinkovito delujejo v širokem temperaturnem območju med -20°C in 40°C. Zato je ta model razvlaževalnika primeren za številne namene.

MX²

MX²
MX² - Superiorna razvlaževalna naprava za široko uporabo: natančno procesiranje hrane, farmacevtskih in kemičnih procesov, hranjenje umetnin in drugo skladiščenje, peskanje, zaščita proti kondenziranju na drsališčih in v bazenih, turbine, stikališča, mostovi, ipd.

Energijsko učinkovite rešitve za pripravo zraka

MX² Plus

MX² Plus
V osrčju klimata MX² Plus je Muntersov novi energijsko visoko zmogljiv razvlaževalnik MX². Glede na dejanske potrebe uporabnika se klimat sestavi iz modulov za popoln nadzor nad temperaturo in vlažnostjo zraka.

ML Plus

ML Plus
Klimati ML Plus so načrtovani za občutljive proizvodne postopke, nudijo energijsko varčno regulacijo klimatskih pogojev skozi vse leto z le eno napravo. Za arhive nudi klimat ML Plus vlaženje in razvlaževanje v eni in isti napravi, sistem zagotavlja natančno regulacijo vlažnosti in temperature.

MDU

MDU
Za vse proizvodne postopke, ki zahtevajo brezpogojno regulacijo vlažnosti in temperature; farmacija, hrana, elektronika, ipd.

SIES d.o.o.

Napredne rešitve za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in hidroizolacije stavb.

Ulica Lavžnik 19

5290 Šempeter pri Gorici

SLOVENIJA

E-pošta

T: 059 375 150

F: 059 375 160